Eftermiddagsnöje

Är just hemkommen från ett trevligt eftermiddagsnöje. Har varit i Grevieparken och lyssnat på Skivor till kaffet. Det är Hasse Andersson som håller i underhållningen tillsammans med en gäst. I dag var det Kent Nilsson från Arlövs Revyn.Han berättade att gubbarna som brukade dansa i Törringelund hade döpt om stället till Ikea. Varför, jo när man fått hem skåpet,trilla benen isär.HA......HA. Som sedvanligt hade Hasse också en tipstävling, mannen min vann ett rött kockförkläde.BRA OCH ROLIG EFTERMIDDAG.

Nytt kök och nya bilder

Nu är vårt kök klart och väl inkört. Det funkar jättebra. Vi är jätteglada att våra döttrar har valt två bra svärsöner till oss. Dessa två svärsöner är inte bara duktiga på att använda sina hjärnor. de har dessutom full kontroll på händer och muskler. Detta har vi haft stor användning för när det nya köket skulle på plats. En riktigt god vän och god granne är också bra att ha till hands. Allt detta är vi begåvade med. HÄRLIGT ......... HÄRLIGT........OCH MYCKEN TACK.......Men jag har ändå hunnit att föra in några nya bilder.

Höstlöv


Vild sommar


Majbål vid floden


Helgteckningar

Helgen har varit solig och vacker.Det gjorde att lusten att teckna vakna till liv.Hoppas att bilderna kan glädja. Jag kommer nog att sova ryckigt i natt för i morgon kommer vårt nya kök.Roligt.Roligt.

Vy från nöttebacka


Solnedgång över fjällen


Stenbro över floden


Ekebacken


Cykeltur i gryningen


RSS 2.0